Levering

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen dezelfde dag na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met track&trace en aflevering zonder handtekening. Deze bestelling moet dan wel voor 14:00uur bij ons binnen zijn. U kunt er ook voor kiezen de bestelde artikelen kosteloos bij ons af te halen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.  We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling.We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt uiteraard bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *